Personal training voor vrouwen

Je maakt iedere keer weer de afspraak met jezelf om het roer om te gooien. Vaker sporten, gezonder eten en minder vaak een wijntje bij het diner. Je baalt ervan dat je niet lekker in je vel zit, of niet meer de energie hebt die je altijd had. Dat moet anders! SENSE biedt personal training voor vrouwen, zodat jij straks weer lekker in je vel zit!

Personal trainer voor vrouwen vind je bij Sense Studio in Emmeloord & Grou

Personal training bij Sense

Personal training is een uitstekende manier om jouw fitheidsdoelen te bereiken en gezondheid te verbeteren. Of je nou wil afvallen, spiermassa opbouwen of gewoon lekkerder in je vel wil zitten, wij werken met een gerichte aanpak naar jouw doelen. In onze aanpak houden wij rekening met jou! Geen ‘one size fits all’, maar een persoonlijk op maat gemaakt trainingsschema die helpt bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Wij slaan graag twee vliegen in één klap! Wij werken tijdens de personal trainingen niet alleen an jouw fysieke gezondheid, maar ook aan jouw mentale gezondheid. Want wist je dat jouw mentale gezondheid en fysieke gezondheid veel met elkaar te maken hebben? De juiste mindset zorgt voor een duurzamer resultaat, rust in je hoofd zorgt voor ruimte om kennis tot je te nemen. En met een positieve mindset creëer je ruimte om te leren en te experimenteren. Dit is ook het moment dat er persoonlijke groei plaatsvindt.

Een personal trainer voor vrouwen

  • Onze personal trainers weten dat het vrouwelijke lichaam nou eenmaal anders is gebouwd dan het mannelijke lichaam. Zo heeft bijvoorbeeld de menstruele cyclus invloed op je training en hebben bepaalde fysieke klachten bij vrouwen een andere oorzaak dan bij mannen. Deze kennis nemen wij mee in onze aanpak.

  • Wist je dat veel vrouwen last hebben van hormonale disbalans? Het volgen van een gezonde leefstijl waarin je de juiste vitaminen en voedingswaarden binnen krijgt, helpt bij het in balans krijgen van jouw hormonen. Hormonale balans zal verschillende doelen behalen. Hormonale balans zorgt namelijk voor een betere nachtrust, hoger libido, hogere vruchtbaarheid, betere huid en een stabiel gewicht. Wij helpen je graag want door de verschillende specialisaties in onder andere het vrouwelijk lichaam en de specifieke fysiologische en hormonale behoeften van het lichaam weten wij ook met deze vrouwgerichte doelen raad!

  • Voor vrouwen door vrouwen, of toch liever een mannelijkte trainer? Wij snappen dat je je als vrouw zijnde je meer op je gemak kan voelen bij een vrouwelijke personal trainer. Daarom bieden wij dat graag aan. Wij hopen hiermee de drempel tot het sporten te verlagen! Maar dat neemt niet weg dat onze mannelijek personal trainers ook toppers zijn en jou net zo goed kunnen en zullen begeleiden!

  • Personal training bij Sense is voor alle leeftijden en niveaus! Ongeacht je leeftijd of niveau, iedereen is welkom bij Sense. Welke onzekerheden je ook tegenhouden, wij nemen die graag weg! Heb je geen ervaring? Geen probleem – we leren je het graag. Vind je jezelf nog niet sterk genoeg of heb je nog niet zo’n goede conditie? Dan gaan we samen aan de slag om jou sterker te maken, maar vooral zelfverzekerder te maken!

  • Met name vrouwen zijn bang om teveel spieren op te bouwen door krachttraining. Maar dat is helemaal niet nodig. Door een juiste balans in krachttraining, cardio en voeding zorgt het juist voor meer energie en een betere stofwisseling. Wij zorgen voor een goede balans in de trainingen en nemen jouw doelen mee in het trainingsschema.

  • Door vaker te bewegen en jouw fysieke gezondheid te verbeteren, krijg je een positiever zelfbeeld. Daarnaast nemen wij je graag mee op reis naar een positievere mindset met onze coaching sessies. Door deze combinatie ontstaat een enorme persoonlijek groei.

Een personal trainer voor vrouwen bij SENSE

Personal training voor vrouwen bij SENSE betekent het volgende:

DUURZAME RESULTATEN

Sporten bij SENSE betekent niet een simpele before & after. Het gaat om veel meer dan dat. Het is niet alleen het plaatje waar je naartoe werkt, maar ook om jouw persoonlijk reis en groei. De reis naar een strakker lichaam, zelfverzekerder voelen, maar ook een betere mentale balans. Door echt merkbare resultaten en de juiste mindset lukt het je om het vol te houden op de lange termijn!

SPORTEN IS GEEN STRAF

Wij geven onze personal training met een flinke dosis humor. Want sporten moet geen straf zijn, het moet juist het moment zijn waar je naar uitkijkt. Want alleen als je het naar je zin hebt, dan kan je het volhouden op de lange termijn. En daar gaan wij voor, duurzame resultaten!

SAMENWERKEN

Wij werken graag met jou samen. Wij maken een leuk en uitdagend op maat gemaakt trainingsprogramma waarin we jouw specifieke fitnessdoelen, wensen en jouw lichaam meenemen. Wil je liever op een vaste dag trainen of liever iedere week een ander moment? Jij bepaalt!

VROUWELIJKE PERSONAL TRAINER

Bij Sense werken wij met een gevarieerd team. Train jij liever met een mannelijke personal trainer of met een vrouwelijke trainer? In beide gevallen is een goede begeleiding gegarandeerd.

EFFECTIEVE TRAINING

Verwacht niet dat we je altijd vertellen wat je wilt horen. Wij doen niet aan sociaal gewenste antwoorden, want wij willen het meeste uit jouw training halen en leren je graag de juiste technieken. Zie ons als jouw vriendelijke stok achter de deur. We trainen jou op jouw eigen tempo, maar dagen je ook uit om het beste uit jezelf te halen!

AFWISSELENDE TRAININGEN

Geen fan van lange cardio oefeningen? Maak je geen zorgen, je hoeft niet uren op de loopband te staan, wij ontwerpen gevarieerde trainingssessies die bestaan uit de juiste oefeningen voor jouw specifieke doelen. Maar ook jouw persoonlijke voorkeuren en wensen nemen we mee in het schema. Jij hebt straks een sport- en voedingsschema volledig aangepast aan jou!

personal training

Wat krijg ik nu?

Maar wat houdt een personal training voor vrouwen bij SENSE nou in? Simpel gezegd, bepaal jij wat wij doen! Jouw persoonlijke gezondheidsdoelen en eventuele fysieke problemen zijn de leidraad in onze diensten. Heb jij behoefte aan een gezonde geest en leefstijl en meer dan alleen sporten? Wij maken op maat gemaakte voedingsschema’s, geven mind coaching en geven je professionele begeleiding op weg naar jouw nieuwe routine. Of als je gewoon eens per week wilt trainen, dan doen we dat!

Zoals eerder genoemd, bekijken wij per persoon en de persoonlijke wensen wat onze aanpak wordt om de doelen te behalen!

Je hebt veel verantwoordelijkheden, werk, familie, sociaal leven en dan nog alle druk die jij jezelf oplegt! Wij snappen dat dit veel van je kan vragen. Daarom doen wij dat liever niet. Je kan zelf jouw sportmomenten inplannen die jou het beste uitkomen.

SENSE in Grou en Emmeloord

SENSE werkt vanuit een basis van energie, positieve mindset en vitaliteit en brengt dit graag over op anderen. Door middel van coaching, training, beleving, een fijne sfeer en persoonlijke aandacht haalt SENSE graag het beste in jou daarboven, voor de lange termijn.

Sense zit gevestigd in Grou en Emmeloord. De personal trainingssessies zijn in één van onze SENSE boutique studio’s. Dit is een stijlvolle ruimte waarin al je zintuigen geprikkeld worden. Een stijlvolle ruimte met de juist sfeer op het juiste moment. Een ruimte waarin jij je op je gemak voelt.

Onze locaties zijn voorzien van verschillende sportmaterialen en apparatuur van hoge kwaliteit.

Personal trainer voor vrouwen in actie
Bij Sense Studio hebben wij ook vrouwelijke personal trainers speciaal voor vrouwen

Prijzen

Bij SENSE werken wij met verschillende pakketten en abonnementen, alles op maat. Wil je bijvoorbeeld een vast maandelijks bedrag betalen of liever een strippenkaart? Het kan allemaal! Neem vooral contact op of kom gezellig langs, dan bespreken we samen je doelen en de bijbehorende mogelijkheden! 

De diensten van SENSE zijn eventueel fiscaal aftrekbaar.

Trainingen voor vrouwen

Bij SENSE bieden wij nog veel meer dan alleen personal training voor vrouwen. Train je toch liever in een groep? Dan bieden wij ook small group trainingen, groepslessen of neem een duo training samen met een vriend, vriendin, broer of zus! Alsnog de volle persoonlijke aandacht voor jouw individuele behoeften, maar dan doe je het samen met jouw sportmaatje. Dit kan motiverend werken!

Lees hier meer over onze verschillende trainingen en diensten!

Personal Trainer in Friesland

start today

Ben jij er klaar voor om te groeien in energie, vitaliteit en positieve mindset? Laten we kennis maken! Plan een gratis intake gesprek in met een van onze personal trainers.