SENSE.

Sense studio

Body & Mind Studio voor persoonlijke groei

De zoektocht naar balans en persoonlijke groei is iets wat in ieder van ons leeft. Je doelen nastreven en genieten van alles wat het leven te bieden heeft, vanuit een basis van energie, positieve mindset en vitaliteit. SENSE is ontstaan vanuit de passie om mensen hier op een persoonlijke en onderbouwde manier bij te helpen.

In een SENSE boutique studio bevind je je in een omgeving waarin al je zintuigen geprikkeld worden. Een stijlvolle ruimte, de juiste sfeer op het juiste moment, dag of avond, actie of ontspanning. Mooie hoogwaardige materialen en de beste apparatuur. Alles met zorg geselecteerd, om een ruimte te creëren waarin jij je op je gemak voelt. Of je nu komt voor een Small Group Training, een verrijkende coachsessie of om nog even relaxed te werken in de lounge na je 1-op-1 Personal Training bij boutique gym SENSE.

Verschillende groepslessen vol energie, met de kracht van muziek en licht. Personal Training sesssies met je coach (jouw personal trainer) die je blijven verrassen, omdat je vooruitgaat, omdat je coach je echt kent en jullie aan één woord genoeg hebben. Small Group Trainingen van deskundige trainers die je uitdagen, tussen mensen die je vrienden zouden kunnen zijn. Waarmee je graag nog even napraat in de lounge, onder het genot van een verse shake.

Coaching, training, beleving, een fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Niks minder dan het beste. Voor jou. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Welkom bij de club.

Coaching sense studio

KEEPING IT REAL.

Geen gouden bergen, maar een schatkist voor je leven. Gevuld met de juiste tools voor jouw unieke weg naar persoonlijke groei in body & mind. Geen quick fixes, maar duurzame verandering. Makes SENSE.

SAMEN.

Jouw coach is jouw grootste supporter. Staat naast je en niet boven je. Jouw reis zal er een zijn hoogte- en dieptepunten. Vallen en weer opstaan. Zonder oordeel zullen we je begeleiden en positief motiveren. We doen het samen.

Samen sporten Sense Studio
Coaching Sense Studio

VERTROUWD.

Persoonlijke groei vraagt om proberen en leren. Successen vieren en kwetsbaar mogen zijn. Bij SENSE vind je een plek waar je jezelf kunt zijn. Als man en als vrouw. Om te kunnen werken, leren en groeien.

Personal Training en coaching voor positieve groei van body & mind

Omdat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, bestaat ons aanbod uit een unieke combinatie van coaching voor body & mind. Met de juiste zorg voor beiden bereik je je doel en pak je de regie terug over je eigen leven.

Body

Meer energie, goed in je vel, spierkracht of excelleren in je sport. Focus op training en voeding om jouw wens te vervullen, bijvoorbeeld:

  • Meer energie om te kunnen doen wat je wilt op een dag
  • Weten hoe je de juiste voedingskeuzes maakt, omdat je overal wat anders leest
  • Afscheid nemen van diëten en een gezonde relatie met voeding opbouwen
  • Spierkracht ontwikkelen voor zelfvertrouwen en/of resultaat in sport

Mind

Voor een duurzaam resultaat is de juiste mindset belangrijk. Rust in je hoofd zorgt voor focus en ruimte om nieuwe kennis op te nemen. En met een positieve mindset geef je jezelf de vrijheid om te experimenten en leren. Coachsessies helpen jou bij het helder krijgen van je doel, de weg daar naartoe en mogelijke obstakels. Vanuit het onderdeel mind helpen we jou bij vraagstukken zoals:

  • Nee leren zeggen en grenzen aangeven
  • Doen wat jij wilt en wat goed is voor jou
  • Focus houden op je doel (op koers blijven), ook als het even minder gaat