JOUW DOEL.

Onze coaches zijn er om jou te inspireren, motiveren en ondersteunen. We zijn als een leraar, coach en vriend in één. Toegankelijk en vriendelijk, zodat iedereen zichzelf kan zijn en de ruimte voelt om zich kwetsbaar op te stellen. Duidelijk, en streng maar rechtvaardig. Omdat we alleen het allerbeste voor je willen. Jouw doel is ons doel.

Onze coaches begeleiden jou in je weg naar persoonlijke groei. Dit begint met jouw wens. Wat is die stip op de horizon? Ga je voor balans vinden voor een energiek leven, (mentaal) sterker worden, in shape komen en dit vasthouden, of een combinatie van dit alles?

In een kennismakingsgesprek met een van onze coaches brengen we jouw doel zo helder mogelijk in beeld. We bespreken wat realistisch is en op welke termijn. Geen gouden bergen, maar eerlijk advies. Beloofd. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

klantervaring.

Ieder zijn eigen unieke reis naar persoonlijke groei van body & mind.

Personal training heeft mij geholpen om in mijn ultieme shape te komen Ik zit lekker in mijn vel en vol zelfvertrouwen

Door de juiste begeleiding heb ik de energie om elke dag hard aan mijn onderneming te werken

Ik vond de coach een aardige kerel Hij was realistisch en ik durfde op hem te vertrouwen

KEVIN.

Hij werkt 40 uur per week als project engineer in de scheepsbouw. Hij traint onder begeleiding van Walter in Grou.

Toen Kevin jong was, deed hij aan volleybal op hoog niveau. Hij trainde intensief en droomde ervan om er zijn geld mee te kunnen verdienen. Op zijn 18e kreeg hij te horen dat dat toch niet ging lukken. Zijn wereld stond op zijn kop en hij ging van 6x per week trainen naar niks meer. Zijn voedingspatroon bleef hetzelfde en hij kwam snel aan. Het was een emotionele klap voor hem en hij zat in een neerwaartse spiraal.

In de opvolgende jaren probeerde hij van alles zelf om het gewicht te verliezen. Van hometrainers tot speciale diëten. Op een gegeven moment vond hij zichzelf echt veel te zwaar. Het kon zo niet langer. Hij had een slecht zelfbeeld en keek bijna niet meer in de spiegel. Het was tijd om er iets aan te doen. Hij klopte aan bij SENSE.

Kennismaking met coach

De eerste kennismaking met Walter verliep heel positief. “Ik vond de coach een aardige kerel. Hij was realistisch en ik durfde op hem te vertrouwen. Ik besloot de knoop door te hakken en te investeren in mijn gezondheid. Ik startte een traject bij SENSE”.

Het traject

Kevin ging 3 maanden elke week een uur sporten met Walter. Hij kreeg voedingsschema’s, schema’s om thuis te sporten en allemaal goede tips. Hij zag snel resultaat, viel zo’n 1,5 kg per week af en was erg gemotiveerd. Zo plakte hij er telkens weer een traject van 3 maanden aan vast. Na een tijdje ging het minder snel en zakte zijn motivatie weg. Hij kwam in een dip.

Dipje in het traject

Het was kerst, zijn lichaam was gewend aan de andere manier van eten en zijn max van spiermassa was bereikt. Het ging allemaal minder snel en zijn motivatie was een stuk minder. Toen kwam Walter zijn meerwaarde duidelijk naar voren. “Hij besprak met mij waar ik tegenaan liep, wat de moeilijke momenten waren qua voeding en welke andere oefeningen ik kon doen voor variatie.” Met hulp van Walter kwam hij weer goed op gang. “Zonder Walter was ik überhaupt nooit zover gekomen. Ik heb al mijn vertrouwen bij hem neergelegd en hier nog geen seconde spijt van gehad.”

Weer op volleybal

Na 6 maanden trainen bij besloot hij weer te gaan volleyballen. “Weer wat leuks doen!” Dat was natuurlijk weer even wennen, maar ook erg bijzonder. Eens in de zoveel tijd appt hij Walter om weer samen te trainen voor drie of zes maanden. SENSE is zijn vangnet. Goed onderbouwd en realistisch. Geen gouden bergen, maar gewoon hard werken voor resultaat.

In hoeverre zou Kevin SENSE aanraden? “Absoluut. Ze krijgen van mij een 10. Ze hebben verstand van zaken en maken hun belofte waar.”