PERSONAL TRAINER EMMELOORD

Heb jij fysieke of mentale doelen die je wilt bereiken? Van een gezonder lichaam tot meer zelfvertrouwen?

Dan staan wij van SENSE studio voor je in de startblokken. Onder begeleiding van je personal trainer in Emmeloord krijg je een trainingstraject op maat, om gericht te werken aan je doelen. Of je nu een beginnend of ervaren sporter bent, door te kiezen voor personal training, behaal jij het meest optimale resultaat. Hierbij kun je kiezen voor individuele training (één op één) met je coach, in duo’s of in small group training. 

Samen halen we alles uit de kast om jouw doelen te realiseren. Jouw doel staat centraal.

Personal Training Emmeloord

Wat wil je bereiken met personal training?

Voordat we écht aan de slag gaan, kijken we eerst naar jouw persoonlijke doelen. Alles is hierin mogelijk.

Of je nu spiermassa wilt opbouwen, je conditie op peil wilt brengen, mentaal sterker worden of echt sterker worden. Of dat je gezondheid in het algemeen een boost kan gebruiken.

Daarbij vergeten we ook zeker niet het mentale gedeelte. Je sportieve doelen hangen namelijk samen met het aanpakken van onzekerheid of neerslachtige gevoelens. Je coach maakt dan ook altijd een plan op maat waarin je doelen de hoofdrol spelen.

Persoonlijke aandacht, je echt leren kennen en een persoonlijk trainingsschema vormt de basis van onze samenwerking.

Wat is een personal trainer?

Een personal trainer is veel meer dan alleen een persoonlijke begeleider bij het sporten. Wij noemen onze personal trainers namelijk coaches. 

Ze gaan niet alleen met je in beweging, maar starten ook regelmatig het gesprek over je vooruitgang binnen de gestelde doelen. 

Hierbij vergeten we ook de andere onderdelen van je leven niet. Denk aan stress, verkeerde voeding, te weinig slapen en mentale blokkades. Dit kunnen allemaal obstakels zijn binnen je sportieve ontwikkeling.

Personal Trainer Emmeloord

Personal training Gericht te werk gaaN

Trainen met persoonlijke begeleiding is doeltreffend, omdat er meer tijd is om de oefeningen aan te scherpen en te luisteren naar jouw lichaam. Ook heeft de trainer de volle focus om jou aan te sporen je grenzen op te zoeken, zodat je sessies steeds effectiever worden.

Bij deze intensieve professionele begeleiding is het wel belangrijk dat jij en je trainer een goede klik hebben. Wil je weten wie onze trainers zijn? Ga dan naar onze contactpagina.

Begeleiding en coaching van een personal trainer

Adri: “SENSE studio brengt mij fitheid en support. Ik heb borstkanker gehad en nu de ziekte van Parkinson. SENSE studio steunt mij hierin heel goed met speciale oefeningen.

Vooral boksen en balgooien werkt voor mij. Het is namelijk belangrijk dat mijn hersenen scherp blijven en dat mijn coördinatie op peil blijft, anders ga je met deze ziekte erg snel achteruit. Verder ben ik nu veel fitter omdat ik 22 kilo ben afgevallen.

Door het speciaal voor mij opgestelde programma is mijn gewicht nu al meer dan een jaar stabiel. Hierbij krijg ik niet alleen sportieve begeleiding, maar ook veel mentale steun.”

Personal Training

Aanmelden voor personal training

Wil jij je sportieve doelen behalen? Werken aan je body en mind? Ga dan voor personal training bij SENSE studio en laat onze trainers je helpen bij persoonlijke groei. Vul onderaan deze pagina je gegevens in en wij nemen contact met je op om jouw wensen door te nemen. We gaan er een mooi avontuur van maken!