PERSONAL TRAINER FRIESLAND

Je wilt gezond door het leven gaan, maar bent druk en mist een plan van aanpak. Geen zorgen, wij van SENSE studio zijn er voor jou, of je nu een beginnend of ervaren sporter bent. Bij ons zorgen wij dat je een geschikte personal trainer krijgt. Wij snappen als geen ander dat je graag gericht wilt sporten om zo effectiever met je tijd en energie om te gaan. Werken met een personal trainer in Friesland biedt dan ook de uitkomst! Onder begeleiding van je persoonlijke coach ga je met een gericht plan werken aan jouw doelen. Dit kan met 1-op-1 training, duo-sessies of in een small group training. Samen met je coach haal jij het onderste uit de kan om fysiek en mentaal snel stappen te maken. 

Personal training in Friesland

Wat is je doel met personal training?

Bij personal training starten we altijd met het bespreken van jouw doelen. Deze zijn voor iedereen anders. Van gewicht verliezen, spieren kweken, meer conditie opbouwen tot een fitter en gezonder lichaam in het algemeen. Daarbij kun je ook nog onderliggende mentale doelen hebben, zoals je zelfverzekerdheid vergroten. Sporten vermindert namelijk ook onzekerheid en depressieve klachten. Je trainer ontwikkelt dan ook altijd een persoonlijk trainingsprogramma wat perfect aansluit bij jouw doelen.

Wat kun je verwachten van een personal trainer?

Het woord personal trainer doet het lijken alsof de trainers alleen individuele trainingen geven. Maar een personal trainer doet veel meer dan dat. Je personal trainer is namelijk ook je coach die je begeleidt naar je doelen. Jij en je trainer werken beide aan jouw persoonlijke doelen. Hierbij gaat hij of zij regelmatig het gesprek met jou aan en onderzoekt eventueel ook andere elementen uit je levensstijl. Zo kunnen mentale barrières, een tekort aan nachtrust, stress en ongezond eten van negatieve invloed zijn op het behalen van je doelen. Je personal trainer houdt je een spiegel voor, helpt mensen gerichter eten en maakt je mentaal sterker. Hierdoor ga je resultaatgerichter trainen en is je personal training effectiever.

Personal trainer in Friesland
Personal trainer in Friesland

Personal training Haal het uiterste uit jezelf

Deze manier van trainen is zo doeltreffend door de persoonlijke begeleiding, waarbij er veel ruimte is voor extra uitleg. Zo heeft de trainer de tijd om persoonlijke tips te geven bij een oefening, zodat je deze steeds beter uitvoert. Ook kan hij of zij je aanmoedigen, waardoor je net wat meer bereikt in dezelfde tijd. Deze persoonlijke manier van samen trainen betekent ook dat het belangrijk is dat jij en je trainer een goede match zijn. Bij Sense werken er meerdere trainers, die met verschillende specialiteiten allemaal dezelfde werkwijze hanteren. Wil jij onze trainers wat beter leren kennen? Neem dan een kijkje op de volgende pagina.

Ervaring sporten met een personal trainer

Menno: “SENSE studio brengt balans in mijn drukke leven. Ik heb twee kinderen die fanatiek voetballen, een eigen bedrijf met alle drukte die daarbij komt kijken en hou van bourgondisch leven. Voor mij is sporten dan ook echt nodig om goed te blijven functioneren en SENSE studio biedt daarin de uitkomst. Bij personal training word je intensief begeleid en gemotiveerd, waardoor ik altijd met plezier sport, ook als voor de sessie mijn motivatie ver te zoeken is. Onder die begeleiding ben ik van ongezond leven, iets te veel lichaamsvet en een conditie die niet op peil was, naar een fit lichaam gegaan waar ik me goed bij voel. ” 

Personal training

Starten met personal training

Ben je toe aan verandering en wil je actie ondernemen? Meerdere personal trainers staan voor je klaar om aan de slag te gaan. Meld je aan bij SENSE studio voor personal training in Friesland en gun jezelf dat energieke en positieve leven. Nadat je onderaan deze pagina het formulier hebt ingevuld nemen we contact met je op om de vervolgstappen door te nemen, maar alleen al deze eerste stap is iets om trots op te zijn.