MIND.

Voor een duurzaam resultaat is de juiste mindset belangrijk. Van daaruit zet je jezelf echt in beweging. Rust in je hoofd zorgt voor focus en ruimte om nieuwe kennis op te nemen. En met een positieve mindset geef je jezelf de vrijheid om te experimenten en leren. Mind Coaching helpt jou bij het helder krijgen van je doel, de weg daar naartoe en mogelijke obstakels. Vanuit het onderdeel mind helpen we jou bij vraagstukken zoals:

  • Nee leren zeggen en grenzen aangeven
  • Doen wat jij wilt en wat goed is voor jou
  • Focus houden op je doel (op koers blijven), ook als het even minder gaat
Mind Coaching

Mind Coaching

Het geheim van persoonlijke groei ligt voor een groot deel in een gezonde mindset. Helpende gedachten en een positieve visie op jezelf, je verleden, heden en toekomst. Personal coaching helpt jou met terugnemen van de regie over je eigen leven. Je krijgt inzicht in welke interne en externe factoren jou (kunnen) belemmeren of juist helpen in het proces naar het vervullen van je wens. Onze persoonlijke coaching gaat verder dan een goed gesprek. We helpen jou met:

  • Stressmanagement
  • Omgaan met uitdagingen: invloeden vanuit relaties, werk en je eigen hoog gelegde lat
  • Werken aan je zelfbeeld en het verhaal wat jij jezelf vertelt (belemmerde gedachtes)

 

MIND coaching

Mind Coaching helpt jou bij het terugnemen van de regie over je leven. Het gaat over leiding nemen en leidinggeven in persoonlijke- en werksituaties. Denk aan een echtscheiding, gedwongen ontslag of een andere verandering met veel impact op je leven. Een situatie die vraagt om nieuwe inzichten en vaardigheden. Het inzetten van je kwaliteiten en rekening houden met je valkuilen. De focus kan ook liggen op je rol als leidinggevende van een team. Samenwerking stimuleren en de juiste energie naar boven halen. Het resultaat is een zelfsturend team dat boven zichzelf uitstijgt. Wil je meer weten over Mind Coaching? Neem dan contact op met SENSE-coach Dennis Vastenburg. Of laat onder aan deze pagina jouw telefoonnummer en e-mailadres achter en omschrijf je hulpvraag.

Mind Coaching
Sense team
Trainers