BUSINESS.

SENSE helpt het bedrijfsleven met in company vitaliteit trainingen over een gezonde balans van body en mind, voor werknemers, leidinggevenden en managementteams. Voor positieve energie op de werkvloer en medewerkers die lekker in hun vel zitten. Ook coachen wij op het gebied van leiderschap en vitaliteit.

Mogelijke vraagstukken zijn:

  • We willen graag het ziekteverzuim verlagen en wat doen in het kader van duurzame inzetbaarheid.
  • Ik geef leiding aan een team, maar ik word steeds verrast door problemen. Ik ben daardoor alleen maar brandjes aan het blussen en daar krijg ik enorme stress van
  • We willen graag de samenwerking in het team optimaliseren.
vitaliteit op de werkvloer

Vitaal Leiderschap

Waar mensen samenwerken is er behoefte aan leiding, ook bij zelfsturende teams. Onder goed leiderschap kan een team boven zichzelf uitstijgen. Wat doe je bij conflicten tussen collega’s? Hoe zorg je voor draagvlak? Hoe motiveer je een proactieve houding?

SENSE helpt je bij het bieden van gezond leiderschap. We onderzoeken je eigen waarden, je leiderschapsstijlen, je voorkeuren, je sterktes en zwaktes en je uitdagingen. Je leert leidinggeven in lijn met jouw eigen waarden, begrijpen wat men zelf kan doen en wat men moet delegeren: het vermindert stress en maakt jou als leidinggevende veel effectiever. Zo kan je de energie van je team beter focussen, ziekteverzuim minderen en werkgeluk verhogen.

Vitaal team

Een vitaal team voor duurzame inzetbaarheid. Vitaliteit betekent letterlijk levensenergie, de mate waarin iemand krachtig en energiek is. Vitale medewerkers die gezond, vakbekwaam, gedreven en met enthousiasme hun vak uitoefenen leveren de beste prestaties. Medewerkers die goed in hun vel zitten zijn fysiek, mentaal en emotioneel beter in balans. Hierdoor zijn ze vele malen energieker, productiever, gemotiveerder en innovatiever. Ze presteren beter en kunnen beter met veranderingen omgaan.

Duurzame inzetbaarheid heeft te maken met de mate waarin medewerkers op een goede manier hun werk kunnen uitoefenen. Het gaat om het versterken van mens en organisatie. Het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Maar ook het in beweging brengen van mensen die in al dienst zijn, zodat ze hun talenten (weer) op de juiste manier gaan benutten. Kijk naar de kracht van je medewerkers en zet deze kracht op een goede manier in.

  • Aanvoelen wat er leeft in je team
  • Prestaties en tevredenheid personeel verhogen
  • Werksfeer verbeteren
  • Personeelsverloop en ziekteverzuim verminderen

Ben je benieuwd of onze business trainingen inzetbaar zijn bij jouw bedrijf? Leg het vraagstuk voor aan onze coaches, we denken graag met je mee.

vitaliteit op de werkvloer

Gun jezelf dat energieke leven