Je vindt de SENSE boutique gyms in Grou en Emmeloord. Onze coaches staan voor je klaar om jouw doel voor persoonlijke groei te bespreken.

Gun jezelf dat energieke leven

SENSE Grou
Singel 60, 9001 XP Grou
walter@sensestudio.nl

SENSE Emmeloord                           Duit 7, 8305 BB Emmeloord dennis@sensestudio.nl

Hi, mijn naam is Walter, coach en mede-eigenaar van Sense studio. Ben zowel trainer als trotse vader. Woonachtig in Grou met mijn mooie gezin. Enthousiast, gedreven en positief. Na jarenlange ervaring en uitoefenen van mijn passie, kan ik zeggen dat het inspireren en steunen van mensen mijn drijfveer is.


Als coach ben ik attent en toegankelijk. Wil ik oprecht helpen maar ben ik ook eerlijk. Serieus maar genoeg ruimte om te lachen. Je kunt mij wakker maken voor een goed stuk pizza of een boterham pindakaas.


Mijn guilty pleasure: Disney movies.

Ik ben Minke, getrouwd en mama van 2 kindjes. Twee jaar geleden begon mijn reis bij Sense, body and mind studio. Als coach ben ik hier thuis. We gaan trainen maar zetten JOU centraal; wat is jouw doel, jouw wens? We kijken holistisch, want je bent als mens niet alleen je lijf. Jouw algehele gezondheid spreken we aan, wat je wens ook is.


Als coach ben ik een luisterend oor. Je mag je bij mij kwetsbaar opstellen; ik ben er voor jou. Mijn specialisme is jou weer in je kracht te zetten. Ik ben betrokken, positief en deskundig.


Mijn guilty pleasure: taartjes en chocolade. Maar geen chocolade taart, tja.

Hoi, mijn naam is Dennis Vastenburg en ik ben co-founder van SENSE. Trotse vader van 2 dochters en samen met mijn prachtige gezin ben ik woonachtig in Marknesse.

Ik hou mij vooral bezig met coaching & training voor zowel individuen als bedrijven. Integriteit, vriendelijkheid en oprechtheid zijn voor mij de basis om als coach vanuit te werken, waarbij ik het belangrijk vind dat iemand zich vertrouwd voelt. Lekker jezelf kunnen zijn, toegankelijk en enthousiast. Of het nou gaat om fysieke trainsessies of individuele coaching; bij beide vind ik het fijn dat ik kan ondersteunen, inspireren en motiveren bij het bereiken van het gewenste doel. Vallen en opstaan, om zo de juiste weg te vinden.

Bij bedrijven hou ik mij niet specifiek bezig met gezondheid, omdat een groot deel van het ziekteverzuim geen relatie heeft met ziekte, maar met de werkomstandigheden en het management. Ik richt mijn aandacht voornamelijk aan duurzame inzetbaarheid, motivatie en veerkracht, de vraagstukken van deze tijd

Overigens ben ik gek op dagjes uit met mijn gezin, zowel naar een leuke gezellig stad, als de natuur in. Lekker ontspannen. Heerlijk!

En oh ja, verse appeltaart. Daar ben ik ook gek op! 🙂 

Het coachen en trainen van klanten op verschillende vlakken, daarvoor samen realistische doelen stellen en de klant hiermee helpen volhouden, dat is wat mijn werk als Healthcoach zo mooi maakt!

Mijn naam is Mirjam Lindgreen, samen met mijn man Ronald hebben we 2 kinderen, Evy en Jesper. Gedreven, enthousiast en sociaal zijn woorden die goed bij mij passen. Deze kwaliteiten zet ik graag in al coach. Ik ben geïnteresseerd in de mens achter de mens en streef er naar het beste uit iemand te halen! Mijn specialisme ligt bij het voeden, de klant begeleiden naar een leefstijl die bij hem past zonder te diëten. Want hoe mooi is om te leven, en niet altijd maar te lijnen.

Bij het leven hoort voeding, ik ben gek op een goede poke bowl, een pittige curry mag ook niet ontbreken en je mag me wakker maken voor Italiaans schepijs! Het liefst 3 bolletjes, met geraspte pure chocolade, gehakte verse nootjes en een scheutje licor 43. Een quilty pleasure noemen ze dat toch?! Ik hou ervan!

Niks minder dan het beste. Welkom bij de club.