Verandering vraagt om actie. Voor meer energie, goed in je vel zitten, spierkracht of excelleren in je sport. Focus op training en voeding om jouw wens te vervullen, zoals:  

  • Meer energie om te kunnen doen wat je wilt op een dag
  • Weten hoe je de juiste voedingskeuzes maakt, omdat je overal wat anders leest
  • Afscheid nemen van diëten en een gezonde relatie met voeding opbouwen
  • Spierkracht ontwikkelen voor zelfvertrouwen en/of resultaat in sport

Personal training

De beste trainers staan klaar om met je aan de slag te gaan. In 1-op-1 of duo sessies, gericht op algemene ontwikkel of specifieke training trajecten. SENSE is dé boutique gym voor Personal Training en Coaching. Onderbouwd, ervaren en met de volle focus op jou.

Small group training

Small group training biedt een mooie combinatie van in een groep (max 10 personen) sporten en begeleiding van de trainer wanneer je dat nodig hebt. Fijn voor wie graag met anderen traint en/of aansluitend op een (afgerond) persoonlijk traject. En loop je rond met een vraag, dan tik je gewoon nog even je trainer op zijn schouder na de les. Small Group Training bij SENSE bestaat o.a. uit: kracht, HIIT, boxing en bootcamp.

Health Coaching

We onderzoeken jouw wens en dan vooral wat het vervullen van deze wens voor jou zou betekenen. Welke enorme unieke waarde je vindt wanneer je je doelen bereikt. Niks vormt een betere motivatie dan dat. Je weet waar je het voor doet. Zo word je als het ware je eigen coach. Want het verschil zit niet zozeer in het uur dat je bij ons in de studio bent, maar is het totaal van alle keuzes die je maakt gedurende de hele dag. Een aanpak van body & mind voor een duurzaam resultaat.

De health coaches van SENSE staan voor je klaar om je te helpen bij het duurzaam veranderen van je leefstijl. Geen quick fix, maar een aanpak die helpt bij het kunnen volhouden van je nieuwe gezonde gedrag. Beter slapen, gezonder eten, niet meer roken en meer bewegen. Fitter, energieker en actiever, zodat je alles uit je leven haalt!

Balans, de basis voor gezonde groei