Personal training Leeuwarden

Je wilt gezond door het leven gaan, maar bent druk en mist een plan van aanpak. Geen zorgen, wij van SENSE studio zijn er voor jou, of je nu een beginnend of ervaren sporter bent. Bij ons zorgen wij dat je een geschikte personal trainer krijgt. Wij snappen als geen ander dat je graag gericht wilt sporten om zo effectiever met je tijd en energie om te gaan.

Werken met een personal trainer biedt dan ook de uitkomst! Onder begeleiding van je persoonlijke coach ga je met een gericht plan werken aan jouw doelen. Dit kan met persoonlijke begeleiding, duo-sessies of in een small grouptraining. Samen met je coach haal jij het onderste uit de kan om fysiek en mentaal snel stappen te maken. 

Personal training Leeuwarden

Wat kun je verwachten?

Het woord personal training doet het lijken alsof de trainers alleen individuele trainingen geven. Maar personal trainers doet veel meer dan dat. Je personal trainer is namelijk ook je coach die je begeleidt naar je doelen. Hierbij gaat hij of zij regelmatig het gesprek met jou aan en onderzoekt eventueel ook andere elementen uit je levensstijl. Zo kunnen mentale barrières, een tekort aan nachtrust, stress en ongezond eten van negatieve invloed zijn op het behalen van je doelen.
Je personal trainer houd je een spiegel voor, helpt mensen gerichter eten en maakt je mentaal sterker. Hierdoor ga je resultaatgerichter trainen en is je personal training effectiever.

Hoe werkt personal training?

Bij personal training starten we altijd met het bespreken van jouw doelen. Deze zijn voor iedereen anders. Van gewicht verliezen, spieren kweken, meer conditie opbouwen tot een fitter en gezonder lichaam in het algemeen.

Daarbij kun je ook nog onderliggende mentale doelen hebben, zoals je zelfverzekerdheid vergroten. Sporten vermindert namelijk ook onzekerheid en depressieve klachten. Je personal trainer ontwikkelt dan ook altijd een persoonlijk trainingsprogramma wat perfect aansluit bij jouw doelen.

is personal training in leeuwarden het geld waard

Deze manier van trainen is zo doeltreffend door de persoonlijke begeleiding, waarbij er veel ruimte is voor extra uitleg. Zo heeft de personal coach de tijd om persoonlijke tips te geven bij een oefening, zodat je deze steeds beter uitvoert. Ook kan hij of zij je aanmoedigen, waardoor je net wat meer bereikt in dezelfde tijd.

Deze manier van personal training betekent ook dat het belangrijk is dat jij en je trainer een goede match zijn. Bij SENSE werken er meerdere trainers, die met verschillende specialiteiten allemaal dezelfde werkwijze hanteren. Zo garanderen wij een persoonlijke aanpak en professionele begeleiding.

Personal training Leeuwarden

Wanneer je geen personal training in Leeuwarden wilt

 • Als je van lange cardio sessies houdt
 • Als je elke week hetzelfde wil doen
 • Als je niet wilt leren volhouden
 • Als je geen stok achter de deur wilt hebben
 • Als je je gezond en fit genoeg voelt

Waarom kiezen voor personal training bij SENSE en niet voor de concurrent

Duurzame resultaten
Dus leren volhouden op de lange termijn en samen werken, samen lachen met jouw personal coach.

Geen one size fits all’
Dus de juiste begeleiding op maat, bijvoorbeeld met een persoonlijk trainingsplan. Rekening houdend met jouw doel en niveau.

Elke sessie is anders
Dus we blijven jouw lichaam door persoonlijke coaching opnieuw prikkelen en kijken naar wat je op dat moment nodig hebt en hoe je ervoor staat.

Een warm welkom
Dus een prettige sfeer in een gezellige setting. Een luisterend oor, je bent bij ons geen nummer.

Aan de slag met wat je echt nodig hebt
Dus niet altijd wat je denkt nodig te hebben.

Niet straffen maar helpen
Dus geen zware beul training als dit niet nodig is. Het gaat om opbouwen en niet afbreken. We werken met realistisch gestelde doelen.

Wat is het verschil tussen een fitnesstrainer en een personal trainer?

 • Trainen met functionele oefeningen in plaats van weer dezelfde fitnessapparaten
 • Hulp en advies op maat door personal coaches

 • Geen drukke fitnesszaal

 • Personal training betekent aandacht voor alleen jou en jouw sportieve doelen

Personal training leeuwarden

Grouptraining SENSE

Bij onze grouptraining staan de techniek en persoonlijke aandacht centraal. De personal trainers weten waar zij bij jou op moeten letten zodat je een effectieve en veilige training hebt. Zo behaal jij jouw persoonlijke doelen. De oefeningen die we gebruiken zijn veelal functioneel en dragen bij aan beter en goed bewegen in het dagelijks leven. En door samen te sporten in een kleine groep vliegt de tijd, is er een prettige sfeer en houdt je het beter vol.

Personal training Leeuwarden

Hoe het werkt

In een groep van maximaal 10 personen train je onder persoonlijke begeleiding van speciaal opgeleide personal trainers, maar deel je de kosten over meerdere mensen.

Tijdens een grouptraining wordt er veel gebruik gemaakt van circuittrainingen waarin full body centraal staat en we hierbij het hele lichaam proberen te prikkelen en uit te dagen. Je doet verschillende oefeningen op het gebied van kracht, mobiliteit en conditie. We leren je grotendeels functioneel te trainen, maar er wordt ook gebruik gemaakt van conditie- en krachttoestellen.

Voordelen Grouptraining

 • Persoonlijke aandacht
 • Motivatie en plezier vanuit de groep

 • Gedeelde kosten

 • Oefeningen op maat

 • Training op niveau van jouw persoonlijke doelen

Personal trainer in Friesland

De grouptraining bij SENSE in een notendop

45 minuten

Een groepsles bij ons duurt 45 minuten. Na een korte warming up nemen we door wat jullie gaan doen en daarna gaan we gelijk lekker aan de slag. Daarnaast ben je verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de 45 minuten van een les optimaal begeleiden.

Full body

Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training ‘de manier’ om je hele lichaam effectief te trainen. Je pakt alle grote spiergroepen aan met een paar oefeningen, zo verbeter je je techniek, werk je aan je kracht en verbetert je conditie.

Kracht en conditie

In al onze lessen komen kenmerken van krachtverbetering en werken aan je uithoudingsvermogen aan bod. Wij leren je goed bewegen in de juiste techniek, zo voorkom je blessures en leer je volhouden. Of het nou in de strenght, flow of boksles is.

Body en mind

Tuurlijk zijn we flink fysiek bezig in de lessen maar vergeet niet dat het ontzettend goed helpt om even ‘uit’ je hoofd te komen na een stressvolle dag en aan de andere kant ook zorgt voor extra focus om op de juiste momenten de juiste beslissingen te nemen.

Plan zelf je les

Zit nooit vast aan een les of moment, via onze app ben je zelf vrij om een les te boeken die jou op dat moment in die week past. Je kunt vroeg van tevoren een les inplannen en ook zelf kosteloos afzeggen en het zo passend te maken met je eigen agenda. Bij ziekte of vakantie is het inhalen van een groepsles ook geen probleem.

 

Kom bij ons aan tafel

Ben jij op zoek naar personal training in Leeuwarden en omstreken? Wil je meer weten en kijken of personal training of grouptraining bij jou past? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom bij ons langs in Grou of plan direct je proefles.