Group training bij sense

Raak gemotiveerd door jouw medesporters tijdens een small group training! Tijdens een small group training bij SENSE sport je in een klein groepsverband. Want door gemotiveerde medesporters om je heen, ervaar je meer dynamiek tijdens de trainingen en raak je zelf ook gemotiveerd. En het voordeel aan small group trainingen bij SENSE? Het blijven small group trainingen waardoor de personal trainer alsnog persoonlijke begeleiding kan bieden.

Wil jij graag meer conditie, kracht en spiermassa opbouwen of wil je juist afvallen? De group training bij SENSE is een kleine groep die elkaar ondersteunt en enthousiast maakt! In de trainingen houden wij rekening met verschillende niveaus. Je begint dus gewoon met training op je eigen niveau. Hoewel het een group training is, blijft techniek en persoonlijke aandacht centraal staan. De personal trainer weet waar hij of zij op moet letten zodat je een effectieve en veilige training hebt. Je hebt dus personal training, maar dan voor een lagere prijs!

Group training is ideaal als je op zoek bent naar: 
  • Persoonlijke begeleiding 
  • Motivatie vanuit de groep 
  • Plezier met de groep 
  • Als je wil trainen met vrienden en/of collega’s 
  • Gedeelde kosten 
  • Oefeningen op maat 
  • Gedeelde kosten 

group training

In groepen van maximaal 10 personen train je onder begeleiding van speciaal opgeleide personal trainers, maar deel je de kosten over meerdere mensen! Daarnaast vliegt de tijd, is het gezelliger en houdt je het beter vol omdat je in een kleine groep traint!

Tijdens de small group training wordt er veel gebruik gemaak van circuittrainingen waarin full body centraal staat. We proberen het hele lichaam te prikkelen en uit te dagen op het eigen niveau. Je doet verschillende oefeningen op het gebied van kracht, mobiliteit en conditie. Wij zijn van het functioneel trainen en willen jou dat graag leren. Daarnaast maken wij ook gebruik van krachttoestellen. 

De group training bij SENSE in een notendop

45 minuten. 

45 minuten knallen voor maximaal resultaat! Na een korte warming up nemen we door wat jullie gaan doen en gaan we gelijk aan de slag. Dit doe je allemaal onder begeleiding van een van onze ervaren trainers.

Full body. 

Wanneer je een druk en vol leven leid, zijn full body workouts ‘de trainingsvorm’ om je hele lichaam effectief te trainen. In 45 minuten worden alle grote spiergroepen en spieren getraind en dus sterker. Met de trainingen verbeter je je techniek, werk je aan je kracht en verbetert je uithoudingsvermogen.

body & mind. 

Tijdens de small group training zijn wij vooral fysiek bezig, maar vergeet niet dat het gaan sporten ook helpt voor je mentale gezondheid. Het helpt om je gedachtes te klaren. Na één training merk je mentaal al het verschil! Je bent besluitingsgerichter en hebt een betere focus.

Plan zelf je les.

Zit nooit vast aan een training of moment. Via onze app ben je zelf vrij om een training te boeken die jou past. Je kunt vroeg van te voren al een les inplannen. En mocht je toch een foutje hebben gemaakt in de planning? Geen probleem, je kan de training kosteloos afzeggen en het zo passend maken met je eigen agenda.

 

Ben je ziek of ga je even op vakantie? Het inhalen van een groepsles is ook geen probleem.

VERSCHILLENDE TRAININGEN

STRENGTH.

STRENGTH, de training gericht op spieren door middel van circuittraining. Deze training is perfect voor alle niveaus. Voor de beginner of juist gevorderden, bij iedere oefening kan de intensiteit afgestemd worden naar jouw niveau. Zo maken we het voor iedereen uitdagend.

 

De training is een combinatie van krachtsoefeningen en conditietraining, oftewel een total body workout.

BOKSHIGH.

Boksen is een effectieve workout door de combinatie van cardio- en krachttraining en heeft een positieve invloed op het hele lichaam. Tijdens het boksen kun je alle stress en negatieve invloeden van de dag van je af stoten. Het maakt je sterker, weerbaarder en verbetert je conditie. Tijdens de lessen trainen we op de techniek en niet op elkaar. De training wordt aangevuld met krachtsoefeningen.

Personal training leeuwarden

FLOW.

FLOW is een les die verschillende elementen uit yoga en pilatus combineert in een eigen SENSE workout. Deze les is voor ieder niveau en goed te combineren met andere groepslessen. Tijdens een FLOW les trainen we jouw kracht, flexibiliteit, mobiliteit en ademhaling. Kortom, een training voor je body, maar ook zeker voor je mind.

Trainen bij SENSE.

Al onze (small) group trainingen zijn gericht op kenmerken van krachtverbetering en werken aan je uithoudingsvermogen. Wij leren je goed trainen met de juiste techniek, zo voorkom je blessures en leer je volhouden. Of het nou in de strenght, flow of boksles is. Door de verschillende lessen die wij bieden is er veel afwisseling in de lessen.

Een small group training wordt altijd begeleid door één van onze enthousiaste personal trainers. De personal trainer heeft aandacht voor jouw houding, uitvoering en techniek en zorgt voor een goede sfeer en de nodige motivatie. Als lid kun je zelf bepalen hoevaak je komt trainen en in welke group training je wilt meedoen. Je plant jouw lessen zelf in via de app, dus je blijft flexibel. 

Personal trainer in Friesland

Voorafgaand komen we graag met je in gesprek en bespreken we jouw wensen en persoonlijke doelen. Tijdens het gesprek kijken we samen naar wat bij je past en maken we een aanpak richting jouw doelen. Na een vrijblijvende proefsessie of try-out maken we samen een plan van aanpak. Wij adviseren je hierin graag en helpen je graag bij het gemotiveerd blijven en volhouden van sporten. Zo kan het zijn dat wij aanraden om eerst te laten kennismaken met personal training. Je traint dan alleen met de trainer om de puntjes op de i te zetten.

start today

Ben jij er klaar voor om te groeien in energie, vitaliteit en positieve mindset? Laten we kennis maken! Plan een gratis intake gesprek in met een van onze personal trainers.