Duo Personal Training

Teamwork makes the dream work! Samen met je vriend, vriendin, partner, broer of zus aan de slag onder begeleiding van een professionele personal trainer. Samen hard werken, plezier hebben en ondertussen jouw persoonlijke doelen behalen. 

Duo personal training sessies zijn niet voor niets zo populair bij Sense en je hebt nu de kans om gebruik te maken van onze actie; twee voor de prijs van één op één! 

Wat is Duo personal training bij SENSE?

Met duo personal training bij SENSE train je samen met jouw sportmaatje. Maar dat je samen traint, betekent niet dat je ook dezelfde persoonlijke doelen hebt. Daarom maken wij op basis van een gratis intake gesprek een trainingsprogramma voor jou en jouw maatje. Jullie trainen samen, maar werken individueel aan jullie persoonlijke doelstelling. Wil jij meer krachttraining, maar jouw vriend een betere conditie? Geen probleem, dit is voor ons een leuke uitdaging om jullie beide naar wens te trainen en te motiveren!

Voor wie is duo personal training?

Duo personal training brengt alle voordelen aan een personal trainer, maar dan deel je het met jouw maatje. Doordat je sport met een sportmaatje heb je meer plezier en een extra stok achter de deur. Je zegt namelijk nog minder snel af! Kom je met je partner, vriend(in), collega, broer, zus, neef of nicht?

Voordelen duo training

Maar er zijn nog veel meer voordelen, zoals;

 • MOTIVATIE

  Duo personal training zorgt voor extra motivatie. Elkaar aanmoedigen, uitdagen en verantwoordelijk houden. Je hebt elkaar als stok achter de deur en het vergroot de kans dat je consistent blijft trainen, wat er dan weer voor zorgt dat je jouw sportieve doelen zal behalen.

 • KOSTENBESPARING

  Door de investering te delen met je trainingspartner, kun je genieten van de voordelen van een personal trainer tegen een lagere prijs.

 • SAMEN

  Samen trainen met jouw sportmaatje is nou eenmaal leuker dan alleen. Tijdens de training praten, lachen en genieten van elkaars gezelschap!

 • COMPETITIE EN SAMENWERKING

  Samen trainen wekt een gezonde competitieve geest op. Wanneer jullie een doelstelling delen en elkaar uitdagen, word je mentaal uitgedaagd en extra gemotiveerd om net dat stapje extra te zetten. Dit verhoogt de intensiteit en effectiviteit van de training!

 • BAND VERSTERKEN

  Tijdens de duo training wordt de band met jouw sportmaatje versterkt. Onze trainers hebben de perfecte oefeningen die je samen kan uitvoeren!

 • AANGEPASTE BEGELEIDING

  Hoewel je een duo training sessie volgt, krijg je alsnog persoonlijke begeleiding en aandacht van de trainer. De trainer past het trainingsprogramma aan op jullie persoonlijke doelen. Wil jij graag spiermassa opbouwen maar jouw sportmaatje graag werken aan een gezonde leefstijl? Geen probleem! Wij maken voor jullie beide een persoonlijk plan en zorgen dat jullie beide op jullie eigen tempo kunnen trainen.

 • VEILIGHEID EN CORRECTE UITVOERING

  Tijdens een training sessie ervaar je alsnog alle voordelen van het trainen met een personal trainer. De trainer hoeft maar twee mensen te trainen dus heeft alsnog de tijd en aandacht om ervoor te zorgen dat beide deelnemers de oefening correct uitvoeren om blessures te voorkomen en de beste resultaten te behalen!

 • WHO TRAINS TOGETHER, STAYS TOGETHER

  Bij SENSE werken wij niet alleen aan jouw fysieke gezondheid, maar mentale gezondheid is voor ons net zo belangrijk, al dan niet nog belangrijker! Samen met jouw vriend of vriendin groeien en sterker worden, klinkt als een vriendschap die ook alleen maar sterker wordt.

personal training

STARTEN MET PERSONAL TRAINING

Wil jij altijd al met een personal trainer gaan trainen? En werken aan een gezonde levensstijl samen met jouw maatje? Sense is de betrouwbare en gekwalificeerde personal trainer die maximale voordelen uit jullie duo personal training haalt. Door onze ervaring, kennis en kunde stellen wij trainingsplannen op die afgestemd zijn op  jullie behoeften en doelen. Smaakt naar meer? 

Neem contact met ons op en volg nu een DUO traject voor de kosten van een 1 op 1 traject. Je traint al 1 keer per week met z’n tweeën vanaf 66,- per persoon.